Koop uw nieuwe of tweedehandse auto in Tienen bij Garage Mues, al 60 jaar dé specialist

Vraag naar meer info!

U wilt een nieuwe auto kopen in Tienen, maar vindt geen wagen die binnen uw budget past? Dan is een bezoekje aan Garage Mues dé oplossing. In ons mooie assortiment aan kwaliteitsvolle tweedehandsauto’s vindt u vast de wagen die u zoekt.


Garage Mues is al 60 jaar lang hét adres voor voordelige tweedehandsauto’s en nieuwe wagens van topmerken. U vindt bij ons niet alleen kwaliteit, maar ook scherpe prijzen én een service waar u op elk moment op kunt rekenen.


Volg ons zeker op facebook en autoscout voor de recente aanbiedingen

Tweedehandsauto's

Tweedehandsauto’s in Tienen

Omdat we echt een aanpak op maat willen bieden, luisteren we goed naar u. U kunt ons vertellen naar welke tweedehandsauto u op zoek bent. Wij doen er alles aan om hem voor u te vinden – volledig in orde en tegen de beste prijs.
Geniet u volop van uw perfecte tweedehandswagen en is hij toe aan onderhoud? Dan zorgen onze mechaniekers ervoor dat hij tot in de puntjes wordt verzorgd.

Nieuwe auto kopen

Nieuwe auto kopen in Tienen

Een nieuwe auto kopen is altijd een belevenis. De eerste keer dat u plaatsneemt achter het stuur, is onvergetelijk. Bij Garage Mues in Tienen ontdekt u een ruim aanbod aan nieuwe auto’s van alle merken. Rechtstreeks van de fabrikant, aangeboden tegen de mooiste prijzen op de markt.
Ongeacht het merk of het type, wij hebben de geknipte nieuwe auto voor u. Als u twijfelt tussen enkele modellen, adviseren onze medewerkers u met plezier. Zo kiest u de wagen waar u écht blij mee bent.

Een complete service voor nieuwe en tweedehandsauto’s (Tienen)

Daarnaast kunt u bij Garage Mues terecht voor:

  • onderhoud wagens alle merken
  • herstellingen wagens alle merken
  • vervangwagen tijdens herstelling
  • takeldienst 24/7